Acum

Jurnalele vampirilor

Jurnalele vampirilor

Crezi că ştii totul despre vampiri? Nu ştii. Şi nici Elena Gilbert (Nina Dobrev, din serialul DeGrassi: The Next Generation şi filmul Departe de ea) nu ştie, dar va afla cât de curând, căci doi fraţi extrem de diferiţi – un vampir rău, altul bun – se vor bate cât de curând pentru a-i cuceri inima. Oraşul Mystic Falls nu va mai fi niciodată la fel.
Bazat pe seria de bestsellere a lui L. J. Smith, The Vampire Diaries este un serial TV supranatural, plin de romantism, creat de Kevin Williamson.
Acţiunea are loc în oraşul fictiv Mystic Falls (din statul Virginia), a cărui istorie este încărcată de evenimente supranaturale. Eroii poveştii sunt Elena Gilbert (Nina Dobrev), o adolescentă care încearcă să-şi revină după moartea părinţilor ei, şi fraţii vampiri Stefan şi Damon Salvatore (Paul Wesley şi Ian Somerhalder). Kayla Ewell a jucat-o pe Vicki Donovan în primele 7 episoade, dar apoi personajul ei a fost omorât. Matt Davis a fost ulterior ales pentru rolul unui profesor de istorie şi apoi a devenit personaj secundar.

Personajele

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Nina Dobrev
Stefan Salvatore
Stefan Salvatore
PAUL WESLEY
Damon Salvatore
Damon Salvatore
IAN SOMERHALDER

Promo

Jurnalele vampirilor
Jurnalele vampirilor - Teaser 3

În curând la DIVA Universal

Jurnalele vampirilor - Teaser 2

În curând la DIVA Universal

Comentarii

Puteti afla noutati despre The Vampire Diaries si de aici: https://thevampirediariesshop.wordpress.com/

De asemenea, puteti cumpara inelul lui Damon Salvatore si colierul Elenei Gilbert la preturi promotionale!

Continuati de maine si cu sezonul 2 al serialului?Ar fi bine....

Ador serialele pe care le transmiteti si astept cu sufletul la gura continuarea de la A fost odata ca niciodata si Jurnalele vampirilor. A inceput de luni la PRO CINEMA sezonul 2 de la Jurnalele vampirilor (sezonul 1 nu l-au dat, au sarit direct la 2) dar il trensmit la ore imposibile dupa ora 0 si in fiecare seara schimba ora dar tot dupa ora 0. A doua zi ajung la serviciu dormind din picioare. Va rog sa incepeti cat mai repede transmiterea serialului si tot la ora din primul sezon. Neveste disperate mai continua? Anatomia lui Grey va continua cu sezonul pe care inca nu l-ati dat? Multumesc pentru intelegere

Next Airing

Pilot

2015-01-07 01:30

Pilot

2015-01-07 01:30

O adolescentă dintr-un orăşel, rămasă orfană, cunoaşte un nou elev cam ciudat. Prietenii ei bănuiesc că e ceva în neregulă cu acest tânăr.

The Night of the Comet

2015-01-08 01:30

The Night of the Comet

2015-01-08 01:30

Vicki se reface în spital, iar Mystic Falls se pregăteşte să urmărească o cometă. Elena se întâlneşte pentru prima dată cu Damon, fratele lui Stefan.

Friday Night Bites

2015-01-09 00:45

Friday Night Bites

2015-01-09 00:45

Elena vrea s-o calmeze pe Bonnie în privinţa lui Stefan, invitându-i pe ambii la cină. Vrând să-l facă de râs pe Stefan la şcoală, Tyler are probleme.

You recommend