În această seară

20:00

Castle

Ca în anii '70, Season 6, Episode 20

Dimineața

 1. 08:00

  Hawaii 5.0

  Hana Keaka, Season 6, Episode 9

  Danny şi Eric lucrează sub acoperire când un profesor universitar e ucis. Fiul unui deţinut eliberat recent îi cere sfaturi lui McGarrett.

 2. 09:00

  Monk

  Dl Monk şi camera de panică, Season 3, Episode 2

  Un producător muzical e găsit mort în "camera de panică". Monk trebuie să decidă dacă un suspect puţin probabil este sau nu vinovat.
 3. 10:00

  O vară în Manhattan

  Managera dintr-un oraş mic va conduce principalul magazin din Manhattan. Ea trebuie să facă faţă noilor provocări cu şarm specific provinciei.

După-amiaza

 1. 12:00

  Sfaturi de Sf Valentin

  Avery (Sarah Rafferty), o bloggeriţă expertă în relaţii, descoperă că noul ei iubit fermecător dă vina pe articolele ei pentru recenta lui despărţire.

 2. 14:00

  Dragoste la Paris

  O femeie revine la Paris după douăzeci de ani şi începe o călătorie romantică de redescoperire, când ia din nou legătura cu prima ei dragoste.

 3. 16:00

  Zilele îndrăgostiţilor

  Un director executiv workaholic (Nicky Whelan) retrăieşte aceeaşi zi de Sf Valentin iar şi iar, până ce găseşte bărbatul potrivit pentru ea.

Seara

 1. 18:00

  Monk

  Dl Monk şi pana de curent, Season 3, Episode 3

  Trei decese produse în timpul unei pene de curent îl conduc pe Monk spre un ucigaş care în anii '90 era un radical... şi e mort de mai bine de 10 ani.
 2. 19:00

  Castle

  Binele general, Season 6, Episode 19

  Castle și Beckett se ocupă de cazul unui broker de pe Wall Street și sunt șocați să afle că e implicată în poveste și sora înstrăinată a lui Gates.
 3. 20:00

  Castle

  Ca în anii '70, Season 6, Episode 20

  Nişte muncitori descoperă cadavrul unui gangster. Castle şi Beckett trebuie să vorbească cu alt mafiot atât de îndurerat încât e blocat în anii '70.
 4. 21:00

  Dragoste pentru totdeauna

  Pentru a proteja casa mătuşii ei de demolare, Lucy trebuie să negocieze cu cel pe care îl îndrăgea în copilărie.

 5. 23:00

  Propunere indecentă

  Unui cuplu tânăr, cu dificultăţi financiare, i se propune o soluţie - un bărbat bogat le oferă un milion de dolari ca să se culce cu soţia.

Noaptea

 1. 01:25

  Sus, în aer

  Un bărbat a cărui slujbă e să călătorească prin SUA şi să concedieze oameni îşi vede ameninţat stilul de viaţă uşuratic de un nou angajat.

 2. 03:35

  Lege şi ordine: Intenţii criminale

  În întunericul nopţii, partea I, Season 5, Episode 6

  După ce o fată şi doi băieţi sunt daţi dispăruţi, în timpul unei excursii cu şcoala, anchetatorii sunt conduşi către un prădător sexual periculos.
 3. 04:25

  Lege şi ordine: Intenţii criminale

  În întunericul nopţii, partea a II-a, Season 5, Episode 7

  Echipa face progrese în cazul elevilor daţi dispăruţi, dar ancheta se complică după ce un judecător devine principalul suspect.
 4. 05:15

  Hawaii 5.0

  Piko Pau 'iole, Season 6, Episode 8

  Echipa 5.0 face o alianţă neobişnuită cu un escroc profesionist, încercând să găsească asasinul partenerului lor. Adam primeşte veşti proaste.