În această seară

20:00

Castle

Adevărul, Season 6, Episode 22

Dimineața

 1. 06:00

  Misterele scrisorilor pierdute

  A doua şansă, Season 1, Episode 3

  Când echipa de detectivi poştali descoperă o scrisoare de dragoste nelivrată, investigaţia relevă mai multe întrebări decât răspunsuri.
 2. 08:00

  Monk

  Dl Monk şi pana de curent, Season 3, Episode 3

  Trei decese produse în timpul unei pene de curent îl conduc pe Monk spre un ucigaş care în anii '90 era un radical... şi e mort de mai bine de 10 ani.
 3. 09:00

  Castle

  Camera 147, Season 6, Episode 16

  Beckett şi Castle sunt ocupaţi până peste cap când doi străini mărturisesc că au comis aceeaşi crimă şi fiecare e la fel de convins că el e ucigaşul.
 4. 10:00

  Castle

  Binele general, Season 6, Episode 19

  Castle și Beckett se ocupă de cazul unui broker de pe Wall Street și sunt șocați să afle că e implicată în poveste și sora înstrăinată a lui Gates.
 5. 11:00

  Castle

  Ca în anii '70, Season 6, Episode 20

  Nişte muncitori descoperă cadavrul unui gangster. Castle şi Beckett trebuie să vorbească cu alt mafiot atât de îndurerat încât e blocat în anii '70.

După-amiaza

 1. 12:00

  Aşa cum eşti

  După 15 ani de căsnicie, o agentă matrimonială de succes încearcă să reaprindă flacăra iubirii trimiţându-şi soţul la o întâlnire pe nevăzute cu ea.

 2. 14:00

  Dragoste şi întâmplare

  Mama ei băgăcioasă îi găseşte lui Claire un bărbat perfect, dar oare ea va rupe relaţia când descoperă că nu soarta i-a făcut să se întâlnească?

 3. 16:00

  Dragoste la prima vedere

  Când o femeie cu inima frântă găseşte la metrou telefonul unui necunoscut chipeş, porneşte în căutarea acestuia şi într-o căutare a sinelui.

Seara

 1. 18:00

  Monk

  Dl Monk este concediat, Season 3, Episode 4

  O femeie decide să filmeze un documentar în stil "ciné verité" despre ceea ce lucrează soţul ei, dar îşi alege un moment foarte nepotrivit.
 2. 19:00

  Castle

  Legea şi skateboarderul, Season 6, Episode 21

  Castle și Beckett investighează cazul unui motociclist misterios, care împușcă un skateboarder profesionist, aflat în plină ascensiune.
 3. 20:00

  Castle

  Adevărul, Season 6, Episode 22

  În timp ce Beckett se ascunde de cei de la Interne, Castle trebuie s-o ajute să demonstreze că ea e nevinovată, iar criminalul e Senatorul Bracken.
 4. 21:00

  În ritm de hip-hop

  O fată care aspira să devină balerină, transferată la o şcoală dură de cartier, descoperă iubirea, alături de un băiat cu un trecut infracţional.

 5. 23:20

  Şcoala de rock

  Un leneş se dă drept profesor suplinitor şi încearcă să înfiinţeze împreună cu copiii o trupă rock în care a visat dintotdeauna să fie vedetă.

Noaptea

 1. 01:40

  Dragoste la Paris

  O femeie revine la Paris după douăzeci de ani şi începe o călătorie romantică de redescoperire, când ia din nou legătura cu prima ei dragoste.

 2. 03:30

  Avanpostul

  Duşmănii, Season 1, Episode 5

  Wythers o şantajează pe Gwynn, când un grup de asasini din trecutul lui Talon vor să încheie o treabă neterminată.
 3. 04:20

  Avanpostul

  Cartea numelor, Season 1, Episode 6

  Talon e de acord să fie bodygardul lui Janzo pentru o întâlnire cu contactul lui Worm, dincolo de ziduri. Identitatea lui Gwynn devine clară.
 4. 05:10

  Hawaii 5.0

  Hana Keaka, Season 6, Episode 9

  Danny şi Eric lucrează sub acoperire când un profesor universitar e ucis. Fiul unui deţinut eliberat recent îi cere sfaturi lui McGarrett.